Straathof transparant

Meubelstoffeerderij Noordwijk

over ons
Meubelstoffeerderij Straathof

De Meubelstoffeerderij in Noordwijk

In Noordwijk vindt u Meubelstoffeerderij Straathof. Wij beheersen nog het aloude vakmanschap op het gebied van meubels stofferen. Tot onze klantenkring rekenen wij vele particuliere klanten, maar ook stellen wij onze dienstverlening ter beschikking aan vele meubelzaken, die gerekend worden tot het hogere segment. Daarnaast worden wij regelmatig ingeschakeld door meubelmakers, adviseurs op het gebied van woninginrichting en architectenbureaus, vanweg onze expertise. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gevestigde naam in de regio, doordat wij uitsluitend de beste kwaliteit leveren, waardoor een interieur een hele nieuwe dimensie krijgt.

 

Hoogwaardige materialen van A-Merken

De materialen die wij verwerken zijn afkomstig van A-merken en blinken uit door een fraai uiterlijk en een goede slijtbestendigheid. Wij hebben ons gespecialiseerd in het stofferen van klassieke meubelen, maar ook meubelen met een moderne uitstraling kunnen wij bekleden met de juiste stoffen. Uw smaak en voorkeur zijn hierbij doorslaggevend. Wij begroeten u graag in ons atelier om de mogelijkheden met u te bespreken. Wij luisteren goed naar uw wensen en informeren u over welke stoffering het beste past bij uw interieur en uw budget. Naast het bekleden van uw stoel of bank, kunt u ook bij ons terecht voor het maken van smaakvolle kussen voor een boot, een caravan of een loungeset. Hierbij heeft u ook de keuze uit talrijke kleuren en motieven, zodat u altijd wel een stof van uw keuze zult vinden.

Heeft u alleen materialen nodig? Dan kunt u bij ons een ruime sortering vinden, die wij op voorraad houden. Kunnen wij niet direct leveren, dan kunnen wij deze voor u bestellen. Om u tot een verantwoorde en bevredigende keuze te laten komen, kunt u stalen stof mee naar huis nemen, om deze te vergelijken met de rest van uw interieur, om zo de juiste kleurstelling te bepalen. Service staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Ons assortiment meubelstoffen bestaat uit gerenommeerde merken, die uitblinken door een mooi uiterlijk en een prima kwaliteit. De merken voor meubelstoffering die wij voeren zijn onder andere: De Ploeg, Lancier, Keymer, Höpke, Saum und Viebahn, Kvadrat, Hulshoff, Meubelleer, Verotex, Romo, JAB en Chivasso.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, verdient het aanbeveling om een afspraak te maken voor een bezoek aan ons atelier. Dit stelt ons in staat om u onverdeelde aandacht te kunnen geven en u optimaal te adviseren. U wilt tenslotte lang kunnen genieten van uw nieuwe aanwinst. In onze offertes zijn wij altijd glashelder, zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan.

Zijn uw meubelen dus toe aan een nieuwe bekleding en bent u nog altijd gehecht aan juist dat ene meubelstuk, of die complete set? Dan is een nieuwe stoffering een goede optie en veel goedkoper dan de aanschaf van nieuwe meubelen.

Laat ons u inspireren en neemt u vandaag nog contact op voor nadere informatie en/of een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u vragen ? Neem contact op.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00u en 17.00u