Straathof transparant

Over Ons

over ons

Meubelstoffeerderij in Noordwijk

Meubelstoffeerderij A. Straathof vindt u in Noordwijk. In ons eigen atelier verzorgen wij allerlei stofferingen voor zowel particuliere opdrachtgevers als in opdracht van meubelzaken, adviseurs gespecialiseerd in woninginrichting en architectenbureaus. Wij zijn als meubelstoffeerder werkzaam voor het midden en hogere segment en verwerken stoffen van vooraanstaande merken die in de praktijk hun kwaliteit al volop bewezen hebben.

De volgende merken voldoen zeker aan deze criteria: De Ploeg, Lancier, Keymer, Höpke, Saum und Viebahn, Kvadrat, Ohmann, Romo, JAB en Chivasso.

Prima kwaliteit en service van uw meubelstoffeerder

Wij hebben een ervaring van ruim 35 jaar in de meubelstoffering en hebben een goede naam verworven in de regio door het leveren van perfecte kwaliteit en service. Inmiddels hebben wij al talrijke interieurs verfraaid en mogen ons verheugen in een alsmaar groeiende klantenkring. U kunt ons inschakelen voor de stoffering van zowel klassieke als hypermoderne meubelen.

A-kwaliteit stoffen

Dankzij de A-merken die wij verwerken krijgt u een meubelbekleding die een fraaie uitstraling combineert met een grote slijtvastheid. Om u optimaal van dienst te zijn ontvangen wij u graag in ons atelier. Wij verzoeken u om een afspraak te maken zodat wij u onverdeelde aandacht kunnen geven en uw wensen en behoeften goed kunnen inventariseren. Wij nemen graag de tijd voor u voor een duidelijk en objectief advies.

Om u een weloverwogen keuze te laten maken kunt u stalen stof meenemen naar huis om zo de beste kleurkeuze te maken die het best past bij de rest van uw interieur. Naast het stofferen van uw meubels bent u bij ons aan het juiste adres voor het smaakvol stofferen van uw bedombouw en hoofdbord. Ook verzorgen wij de productie van mooie kussens voor boten, caravans en loungesets.

over ons
over ons
over ons

Talrijke dessins en kleuren stof

Onze stoffen zijn verkrijgbaar in talrijke dessins en kleurstellingen. Hierdoor is voor elke smaak wel een stof leverbaar. Heeft u alleen materialen nodig om zelf te verwerken? Dan kunt u een keuze maken uit schuim, stoffen of leer uit ons ruime assortiment. Hebben wij het op dat moment niet op voorraad dan bestellen wij het graag voor u.

Uitstekende Reviews

Gemotiveerd
100%
Kennis
95%
Ruim assortiment
90%
Liefde voor onze klanten
100%